BÉRLŐINK

A már működő park életének eddig talán legmeghatározóbb eseménye, hogy 2014. október elejétől a Bosch is igénybe veszi a park logisztikai, irodai kapacitásait. Szintén fontos még kiemelni a Borsodwood Kft-t, amely egy a Magyarországon honos összes lombos fafaj – elsősorban bükk, tölgy – feldolgozására alkalmas fűrészüzemet üzemeltet a Parkban. Az itt előállított fűrészárut nagyrészt az EU-országokban, Magyarországon, Egyiptomban és Kínában értékesítik.

Jelenleg két sikeres innovatív projektnek is otthont ad a Park. A Kriba Kft. projektjében gumiőrleményből készült síntakaró monolit szegmensek kifejlesztésén dolgozott, amely eredményeként egy olyan anyag jött létre, amely rugalmasságának, és kitűnő hidegálló és kopásálló tulajdonságának köszönhetően sok jelenleg használható kültéri burkolóanyag költséghatékonyabb alternatívájává válhat.

A Bóbita-Trading Kft. hulladékfeldolgozáshoz kapcsolódó műanyag alapú raklapokra irányuló kutatási és fejlesztési tevékenységeinek létjogosultságát jelenleg fennálló piaci igények is indokolják, az innovatív, hatékony, környezetbarát technológiák kutatásával és fejlesztésével jelentős piaci szereplőként is megjelenhet.